Pengesahan formula hankinson untuk kayu tempatan : spesis Kempas - Suhaimi Abu Bakar, 603332; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Awam 8450 (Skudai, Johor : Penerbit UTM, 2008)
Includes bibliographical references