Teamwork and team building in an engineering consultancy organisation - 213623 Ang, Kok Keng; Zainai Mohamed, supervisor; Sekolah Pengajian Siswazah (2000)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Pengurusan Kejuruteraan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000