Kemahiran insaniah dikalangan pelajar tahun akhir program pembinaan - Noor 'Azzah Zulkafli, 1988-, author; Kherun Nita Ali, supervisor; Mohd. Saidin Misnan, supervisor; Fakulti Alam Bina (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010