Kompetensi komunikasi dan kebimbangan komunikasi di kalangan mahasiswa tahun tiga Fakulti Pengurusan Dan Pembangunan Sumber Manusia, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai - Zubaidah Ahmad, author; Siti Aisyah Abd. Rahman, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Psikologi(Industri dan Organisasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011