Faktor-faktor mempengaruhi penggunaan kemudahan masyarakat dikawasan petempatan FELDA - Siti Nurhidayah Ismail, 1988-; Hamid Saad; Fakulti Alam Bina (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011