Peranan motivasi pembelajaran, gaya keibubapaan dan sikap dengan pencapaian akademik - 489988 Azizi Yahaya; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Pendidikan (Skudai, Johor : Penerbit UTM, 2008)
Includes bibliographical references