Konflik kerja-keluarga, kepuasan hidup, kesihatan mental, dan kecenderungan tukar ganti kerja : kajian di Sek. Keb. Simpang dan Sek. Keb. Kg. Jambu, Taiping, Perak Darul Ridzuan - 511150 Siti Khadijah Zainal Badri; Siti Aisyah Abd Rahman, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Psikologi(Industri dan Organisasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011