Kesan pembangunan Universiti Teknologi Malaysia terhadap keperluan guna tanah perumahan kakitangannya di Skudai - Faizul Azwan Ab. Rahim, 1987-, author; Anuar Amir, supervisor; Fakulti Alam Bina (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011