Faktor-faktor yang mempengaruhi masalah ponteng di kalangan pelajar sekolah menengah - 511207 Mahazad Ab. Majid; Mohamed Sharif Mustaffa; Fakulti Pendidikan (2010)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010