Pembangunan dan penilaian keberkesanan persekitaran pembelajaran sosial menerusi web bagi menggalakkan pembelajaran aktif - 366159 Nur Ain Johari; Jamalludin Harun, supervisor; Fakulti Pendidikan (2010)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010