Tahap kesedaran pekerja pembinaan terhadap keselamatan dan kesihatan pekerjaan : kajian di tapak pembinaan sekitar Johor Bahru - Siti Nur Hidayah Hasan@ Abd Majid, author; Ishak Mad Shah, supervisor; Herna Rusli, author; Elasaila Jaipil, author; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011