Design and fabrication of artificial cancellous bone [electronic resource] - Ardiyansyah Syahrom, 1978-; Mohammed Rafiq Abdul Kadir; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011