Kesan pertumbuhan pusat membeli belah pinggir bandar terhadap corak trip membeli belah - Nurul Asyqin Ramli, 1988- , author; Muhammad Zaly Shah Muhammad Hussein; Fakulti Alam Bina (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011