Proposed Kelantan's historical urban park at Kota Bharu City Kelantan Darul Naim - 521009 Wan Saiful Nizam Wan Mohamad, 1988- , author; Zainul Hakim Mohd. Zain, supervisor 174275; Fakulti Alam Bina 8041 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina Landskap) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011