Faktor-faktor mempengaruhi kurangnya penggunaan 'feeder bus' dikawasan Gombak [electronic resource] - 515453 Nurul Farhana Jusoh; Muhammad Zaly Shah Muhammad Hussein (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011