Flame retardancy and mechanical properties of poegmah compatibilized rice husk filled polypropylene composites - Noorazlina Adnan, 1987-; Azman Hassan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Teknologi Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009