Kajian struktur pekerjaan penduduk dalam konteks kampung dalam bandar : kajian kes : Kg. Pasir - Norjanah Mohd Bakri, author; Anuar Amir, supervisor; Fakulti Alam Bina (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011