Persepsi penduduk terhadap imej negatif kawasan kejiranan dan rumah kosong : kawasan kajian : Taman Sri Skudai, Johor - Anis Syahira Zulkifli, 1988-, author; Abdul Razak Jaffar, supervisor; Nafisa Hosni; Fakulti Alam Bina (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011