Kesan pembangunan universiti terhadap aktiviti perniagaan pinggir bandar, kajian kes : Universiti Malaysia Pahang, Gambang - Jellialive Ami, 1989-, author; Hamid Saad; Fakulti Alam Bina (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011