Hubungan antara persepsi pekerja terhadap pelaksanaan program pembangunan kerjaya dengan prestasi kerja : kajian di kalangan staf bukan akademik di Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Skudai. - 512019 Chan, Poh Yee; Siti Aisyah Panatik, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011