Static synchronous series compensator : performance study - Ahmed Abdalhamed Ahmed Alhaj, 1979-; Mohd. Wazir Mustafa; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010