Impak liputan media mengenai peristiwa kemalangan di destinasi pelancongan kawasan kajian : Cameron Highlands dan Pulau Sibu - Alia Nurashikin Nordin; Hairul Nizam Ismail; Fakulti Alam Bina (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011