Kelulusan pecah bahagi tanah di daerah Manjung, Perak - Tan, Jee Hui, 1987-, author; Harun Shah Mat Zin, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011