Critical of amenities to homebuyers when purchasing a gated community case study : Seberang Perai, Penang - Ng, Eng Lee, 1987-; Mohd. Zahib Deraman, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011