Treatment of emulsion problem in crude oil storage tank by using ultrasonic intensity - Muhammad Azriq Afif Azhari, 1988-; Yahya Sukirman; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Tenaga Diperbaharui (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011