Well productivity improvement of gas condensate reservoir by solvent injection - Mahaletchumy Devandran, 1988-; Azman Ikhsan; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Tenaga Diperbaharui (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011