Pengenalan kepada reja dan kutub - 512298 Sarbiah Abu Bakar; Nor Rahmah Ab. Hamid; Fakulti Sains (1992)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1992