Puppets shadow design [electronic resource] - Siti Nur Fatimah Jamalluddin, 1989-, author; Mohd. Nasir Hussain, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Rekabentuk Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011