Method of testing planing craft - Rosli Mohamed, 1987-; Mohamad Pauzi Abdul Ghani; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011