Preliminary design of circulating water tunnel - Ahmad Faidzal Khodori, 1988-; Mohamad Afifi Abdul Mukti, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011