Deep drawing simulation of pre-crack blanks and experiment verification - Abdul Aliff Abdul Aziz, 1989-; Mustafa Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011