Design of lifting equipment for construction industry - Arizuan Mohd. Zameri, 1988-, author; Masine Md. Tap, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011