Effect of zirconium and beryllium on corrosion and electrochemical behavior of AZ63 magnesium alloys - Siti Nurafifah A. Majid, 1988-; Ali Ourdjini; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011