Effect of local environment on the corrosion behavior of low carbon steel - Beh, Sze Ming, 1987-; Esah Hamzah; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011