Waste cooking oil (WCO) as diseel fuel [electronic resource] - Mohamad Azuan Supian Suri, 1988- (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011