Finite element analysis of a fire tube boiler - Liew, Chee Ing, 1988-; Badri Abd. Ghani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011