The design element in food packaging design [electronic resource] - Lim, Chi Fong, 1988-; Dzulkifli Awang; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Rekabentuk Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011