Simulation of sand casting of automotive part using anycasting and DOE method - Shedee Bahari, 1988-; Hamidon Musa, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011