Deformation behaviour of steel sheet metal under bending - Mohamad Syahidin Mohd. Yasin, 1987-, author; Mohd. Nasir Tamin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011