Environmentally friendly water taxi [electronic resource] - Ikhlas Ahmad Nainy, 1987- (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011