Damping measurement in reinforced concrete structure - Mohd. Nizam Noordin, 1986-; Mohd. Yunus Abdullah; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011