Development of human model for ergonomics purposes (hand and finger) - Mohd. Hafizul Hilmi Mohd. Noor, 1989-; Jamaludin Mohd. Taib, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011