Design of parking brake test bench - Mohd. Hafiq Mohd. Zul, 1988-; Abd. Rahim Abu Bakar; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011