Mechanical analysis of kenaf natural fibre reinforced polymer - Muhamad Shahrin Baharudin, 1988-; Mohd. Yazid Yahya; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011