Design and development of semi active suspension magnetorheological damper for heavy vehicle [videorecording] - Mohammad Safwan Burhaumudin, 1988-; Pakharuddin Mohd. Samin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011