Rapid ergonomics biometrics information system [electronic resource] - Mohd. Al-Fatihhi Mohd. Szali Januddi, 1986-; Mat Rebi Abdul Rani; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011