Sound quality assessment of UTM'S halls [electronic resource] - Nur' Ain Alang, 1988-; Raja Ishak Raja Hamzah; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011