Energy absorption of hollow tube and foam filled tube - Mohd. Amirudin Mohamad Radzi, 1988-; Amran Alias; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011