Program mudah untuk rekabentuk struktur tiang keluli berasaskan Eurocode 3 dengan menggunakan Microsoft Excel [electronic resource] - Siti Suriyana Che Abdullah, 1981-, author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011