Pengurusan keselamatan di tapak pembinaan gudang - Mohd. Sufian Mat Zin; Abd. Rahman Abdul Rahim; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Akademi Tentera Malaysia, Universiti Teknologi Malaysia, 2006